Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σκεφτείτε 7 πράγματα πριν από την Επένδυση HYIP


                    Επενδύετε σε HYIP online ???
Σκεφτείτε αυτά τα 7 πράγματα πριν από την επένδυση

https://www.rockwell-partners.com/?agent=936

Μήπως προσπαθείτε να επενδύσετε HYIP site ???


Εδώ είναι επτά (7) χρόνια δοκιμασμένοι και αποδεχτοί κανόνες (στρατηγικές) που θα πρέπει να εξετάσετε πριν πάρετε μια επενδυτική απόφαση και να μείνετε μακριά από "απατεώνες".

Τι είναι HYIPs; 

HYIP ή High Yield είναι Επενδυτικά Πρόγραμματα και επενδυτικά οχήματα, όπου οι επενδυτές κάνουν χρήματα επενδύοντας σε υψηλή απόδοση και με την αγορά υψηλού κινδύνου. διότι δεν δανείζουν χρείματα, αλλά πωλούν τα χρηματά τους..

Στα προγράμματα HYIP, επενδυτές από όλο τον κόσμο συνεργάζονται και επενδύουν τα χρήματα τους και μοιράζονται τα κέρδη τυος αργότερα. Οι περισσότερες καθιερωμένες περιοχές HYIP καταβάλλουν στους επενδυτές τους σε καθημερινή, εβδομαδιαία, και μερικές φορές, ακόμη και σε μηνιαία βάση, το εισοδημάτους online.

Αλλά να κερδίσετε χρήματα μέσω των προγράμματων HYIP εινα ένας εύκολος τρόπος σαν ένας περίπατος στο πάρκο, όμως .......

Την πρώτη φορά οι
περισσότεροι από τους επενδυτές 
   α. άλλοι δεν διαθέτουν την κατάλληλη χρηματοδότηση των επενδύσεων, 
   β. άλλοι απλά δεν έχουν τα σωστά εργαλεία και 
    γ. αλλοι δεν έχουν την κατάλληλη γνώση για να κάνουν κάτι μεγάλο σε αυτό το είδος των επενδύσεων στην αγορά. 
Επιπλέον, υπάρχουν « απατεώνες »οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο αφού σκληρά να κερδίσουν χρήματα των ανθρώπων.

Σκεφτείτε λοιπόν αυτά τα 7 πράγματα που πρέπει να εξασφαλίσετε ότι θα πάρετε καλύτερες αποφάσεις και να βρειτε το σωστό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 


• 1. Online Υποστήριξη. Οταν είστε σε ένα site HYIP, ελέγξτε για να δείτε εάν έχουν μια καθιερωμένη υπηρεσία υποστήριξης πελατών για τους επενδυτές. Μια καλά οργανωμένη και σοβαρή ιστοσελίδα HYIP θα έχει τηλέφωνα επικοινωνίας, skype, σύστημα online σύνδεσης εισιτηρίων, γρήγορες επιλογές επικοινωνίας, e-mail, φόρμες επικοινωνίας, online chat, και Regional Representatives, κλπ σε περίωπτη θέση στην ιστοσελίδα τους.

Ομοίως τα περισσότερα σοβαρά HYIP αναφέρουν τους εκπροσώπους τους από όλο τον κόσμο.
 

• 2. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Ενα γνήσιο site HYIP δίδει βαρύτητα και μεγαλη σημασία για την online ασφάλεια. Συχνά, έχουν ένα καλά οργανωμένο σύστημα για την προστασία από τις επιθέσεις DDOS. Άλλοι χρησιμοποιούν το πιστοποιητικό SSL για να προσφέρουν ένα ασφαλές μέρος για online συναλλαγές. Για παράδειγμα, τα sites HYIP που πληρώνουν έχουν μια ασφαλή σελίδα (ες) (με ένα " σημάδι λουκέτο" στην γραμμή εργασιών) που είναι ασφαλείς για τη διεξαγωγή online πληρωμές.

Επίσης, ελέγξτε εάν ο ιστότοπος έχει επαληθευτεί με τον Έμπορο. Ένα αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης πάνω από 50 + είναι μια καλή ένδειξη για την ύπαρξη ενός αξιόπιστου προγράμματος.
 

3. Πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων. Στη συνέχεια, ελέγξτε για να δείτε αν το site HYIP έχει πνευματικά δικαιώματα. Έχουν ένα σύνδεσμο σε μια σελίδα πνευματικών δικαιωμάτων ορατό σε κάθε σελίδα στο δικτυακό τους τόπο; Αν όχι, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Άλλο πράγμα που εξετάζετε είναι οι πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων. Μήπως το παρόν έτος υπερβαίνουν το τρέχον έτος. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε " Copyright @ 2010-2015 ; "
 

• 4. Web Copy λάθη.
Έχετε βρει ένα site HYIP στο Google. Μπορείτε να διαβάσετε μέσα από την περιγραφή τους τι σας ανάγκασε να κάνετε κλικ μέσα από το αποτέλεσμα της αναζήτησης. Τώρα, διαβάζετε το περιεχόμενο αρχική σελίδα για να μάθετε περισσότερα για το "ποιοι είναι" και "τι προσφέρουν." Ξαφνικά, μπορείτε να εντοπίσετε ένα ορθογραφικό λάθος, "Invseetment" στην επικεφαλίδα. Δεν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες hard-earned και στα χρήματά σας εδώ;

Υπάρχουν πολλά sites σκουπίδια που έχουν κακώς γραπτό αντίγραφο - με ανοργάνωτο περιεχόμενο που φαίνεται μόνο για να μπερδεύουν τους αναγνώστες. Εάν αυτή είναι η περίπτωση, κοίτα κάπου αλλού.
 

• 5. Weekly News Updates. Μια ενεργή ιστοσελίδα HYIP έχει πάντα ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστεί με τους επενδυτές/μέλη τους. Μια ξεπερασμένη και απάτη ιστοσελίδα, από την άλλη πλευρά, δεν έχει τίποτα νέο να πω γιατί ΔΕΝ ήθελα να παραμείνετε δραστήριοι.

Διαβάστε την ενότητα «New - είδηση» της ιστοσελίδας για να διασφαλίσετε ότι δημοσίευει φρέσκα νέα και ενημερώσεις για τα μέλη τους, κάθε μήνα, αν όχι κάθε εβδομάδα.
 

• 6. Κοινωνικό Δίκτυο. Ξέρετε γιατί κάποια ιστοσελίδα HYIP ΔΕΝ ενδιαφέρονται να ανοίξετε ένα δωρεάν λογαριασμό στο πιο δημοφιλείς δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter; Επειδή δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγορά και το κάνουν αυτό γιατί δεν θέλουν να εκτεθούν.

Από την άλλη πλευρά, ένα νόμιμο sites HYIP που
πληρώνει, έχει λογαριασμούς στο Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, και έχουν ένα admin για να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, πάρα πολύ καλά.
 

• 7. Μηνιαία Ενημερωτικά δελτία - Ένα site HYIP που στέλνει μηνιαία ενημερωτικά δελτία για τα μέλη του, είναι μια καλή ένδειξη για σας. Πάντα θα ήθελε να κρατήσει τους επενδυτές/μέλη του με up-to-ημερομηνία νέα της αγοράς, τις τάσεις, και τις καλύτερες συμβουλές και στρατηγικές για να βοηθήσουν τα μέλη τους να κάνουν ακόμα καλύτερη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.

Άλλες τοποθεσίες HYIP επίσης καθε χρόνο στείλουν ενημερωτικά δελτία σχετικά με σημαντικές διακοπές και τα φεστιβάλ, όπως το Νέο Έτος και τα Χριστούγεννα, μόνο για να κρατήσει την οικοδόμηση μια μόνιμη σχέση με τα μέλη τους.

Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν από την επένδυση στο πρόγραμμα HYIP, αυτές οι 7 συμβουλές θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ένα πραγματικό πρόγραμμα HYIP / site που θα σας κάνει πλούσιο.



Εδώ θα βρείτε δοκιμασμένα HYPIS στα οποία εμείς οι ίδιοι επενδύομε αλλά και αντιπροσωπεύουμε Διεθνώς και σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με το μέγιστο ποσό $120 και για 60 ημέρες να επαναπενδύετε τα κέρδη σας. Μετά εφαρμόστε τον κανόνα 90/10 και καλά εισοδήματα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
α. Είναι δική σας ευθύνη να δηλώσετε τα εισοδήματα που θα λάβετε και να πληρωθούν οι αντίστοιχοι φόροι στην χώρα σας.
β. Καλό θα είναι να έχετε εταιρεία με χαμηλό φορολογικό συντελεστή για να δηλώνετε τα αποκτηθέντα εισοδήματα και όχι σαν φυσικό πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου