Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

High Yield Investment Program

 HYIP (High Yield Investment Program)

Το HYIP (High Yield Επενδυτικό Πρόγραμμα) είναι ένα επενδυτικό πρόγραμμα που ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει online και να καταθέσει κεφαλαία, σε σκοπό να κερδίζει καθημερινά  χρήματα και να έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

 Υπάρχουν πολλά HYIPs στο Internet και τα περισσότερα από αυτά παρακολουθούνται στενά από sites βαθμολογίας HYIP και HYIP forums.

Εσεις μπορείτε να βρείτε HYIPs από site βαθμολόγησης των HYIP και να επιλέξετε.  

Εάν ψάξτε στο Διαδίκτυο για διαφορετικούς τρόπους για να βγάλετε χρήματα online, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχετε συναντήσει τον όρο HYIP.  

Εμείς επιλέξαμε HYIPs με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες των HYIP χαμηλού ρίσκου. 


Μπορεί να τα έχετε ξεχάσει, αλλά αν διαβάζετε αυτό το άρθρο τώρα, θα πρέπει να σκεφτείτε τι ο όρος αυτός σας καλύπτει. 

HYIP  είναι τα αρχικά για High Yield Επενδυτικά Προγράμματα, ο οποίος καλύπτει όλα τα προγράμματα, offline και online, που χρησιμοποιούνται για να επενδύσετε τα χρήματα για να λάβετε μια υψηλότερη απόδοση από ό, τι θα πάρετε κανονικά σε μια τράπεζα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μια ασφαλής και σταθερή επένδυση. 

Κοιτάξτε τα HYIPs είναι περισσότερο από ότι μια επένδυση και να χρησιμοποιήσετε μόνο τα χρήματα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε. 

Εμείς ξεκινήσαμε με ένα (1) HYIP,  με το ελάχιστο deposit$20, με απόδοση 3%, για 60 ημέρες. Είχαμε απόδοση 0,6 cents την ημέρα και επανεπενδύαμε τα κέρδη μας. Χρειάστηκε χρόνος αλλά τώρα το κεφάλαιο (Chapter) έχει αρκετά μηδενικά και το ημερήσιο εισόδημα ομοίως πολύ σοβαρό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σας συμβουλέουμε για μια σοβαρη μακροχρόνια επένδυση να ξεκινήσετε με DEPOSIT  $150 για να έχετε ένα ικανοποιητκό εισόδημα (ΑΠΌΔΟΣΗ 3%) = $4.5 Χ 30 DAY = $135 και αν επενεπενδύετε τα κέρδη σας για 30 ημέρες τότε θα έχετε αυξηση του κεφαλαίου επένδυσης και του ημερησίου εισιδήματος.

Αν επενδύσετε από $150 έως $300 και επανα-επενδύετε τα κέρδη σας καθημερινά, τότε μετά από 3 μήνες θα μπορείτε να έχετε ένα ημερήσιο εισόδημα από $58 έως $61

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
α. Είναι δική σας ευθύνη να δηλώσετε τα εισοδήματα που θα λάβετε και να πληρωθούν οι αντίστοιχοι φόροι στην χώρα σας.
β. Καλό θα είναι να έχετε εταιρεία με χαμηλό φορολογικό συντελεστή για να δηλώνετε τα αποκτηθέντα εισοδήματα και όχι σαν φυσικό πρόσωπο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου